CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > HW C&CC WA-2204A 54Mbit AP/KL/Router/Br/Switch - zkusenosti ???
« 567891011121314151617 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
jirkaa
Newbie

Registrován: 26.10.2002
Příspěvků: 73

Re: killlllll Příspěvek č. 161 

Old Post 29.01.2007 v 14:45
jirkaa je offline   Click Here to See the Profile for jirkaa   Find more posts by jirkaa   Click here to Send jirkaa a Private Message   Click Here to Email jirkaa     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vic
Junior Member

Registrován: 29.04.2003
Příspěvků: 123

Spalene blackboxy Příspěvek č. 162 

Old Post 30.01.2007 v 17:05
Vic je offline   Click Here to See the Profile for Vic   Find more posts by Vic   Click here to Send Vic a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Merlin
Newbie

Registrován: 28.05.2002
Příspěvků: 48

vadná série WA-2204A-TX Příspěvek č. 163 

__________________

Merlin
===================================
kdo zabojuje a uteče, může zabojovat i zítra...
===================================

Old Post 31.01.2007 v 14:36
Merlin je offline   Click Here to See the Profile for Merlin   Find more posts by Merlin   Click here to Send Merlin a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FE501
Newbie

Registrován: 09.01.2007
Příspěvků: 12

Talking Smůla Příspěvek č. 164 

Old Post 31.01.2007 v 19:25
FE501 je offline   Click Here to See the Profile for FE501   Find more posts by FE501   Click here to Send FE501 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Merlin
Newbie

Registrován: 28.05.2002
Příspěvků: 48

Re: Smůla Příspěvek č. 165 

__________________

Merlin
===================================
kdo zabojuje a uteče, může zabojovat i zítra...
===================================

Naposledy upravil Merlin 02.02.2007 v 14:08

Old Post 31.01.2007 v 20:05
Merlin je offline   Click Here to See the Profile for Merlin   Find more posts by Merlin   Click here to Send Merlin a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luzar
Junior Member

Registrován: 12.05.2004
Příspěvků: 103

Příspěvek č. 166 

V odkazu od Merlina postrádám visuálně Ejtag konektor na té nové řadě typu J. Teda aspoň na horní straně PS. Takže bacha na laborace ... pak by flashování pomocí Jtagu mohlo být krapet složitější.

__________________

HovNet. Suggestive name for suggestive net.

Old Post 01.02.2007 v 20:33
luzar je offline   Click Here to See the Profile for luzar   Find more posts by luzar   Click here to Send luzar a Private Message   Click Here to Email luzar   Visit luzar's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Orange Juice
Member

Registrován: 23.05.2004
Příspěvků: 398

Příspěvek č. 167 

a jsou tyhle "vybusny" jenom od jednoho dodavatele nebo to maj vsichni? nejvic beru u i4..

Old Post 02.02.2007 v 18:59
Orange Juice je offline   Click Here to See the Profile for Orange Juice   Find more posts by Orange Juice   Click here to Send Orange Juice a Private Message   Click Here to Email Orange Juice   Visit Orange Juice's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FE501
Newbie

Registrován: 09.01.2007
Příspěvků: 12

re Příspěvek č. 168 

Old Post 02.02.2007 v 20:20
FE501 je offline   Click Here to See the Profile for FE501   Find more posts by FE501   Click here to Send FE501 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pak1
Newbie

Registrován: 26.08.2002
Příspěvků: 43

Příspěvek č. 169 

Old Post 02.02.2007 v 20:29
pak1 je offline   Click Here to See the Profile for pak1   Find more posts by pak1   Click here to Send pak1 a Private Message     Visit pak1's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 170 

Dneska jsem otestoval preflash na WRT-311.
Postup jsem pouzil tento:

1. Odpoj AP od napájení.
2. Zmáčkni tlačítko reset vzdadu na AP a přitom AP připoj k napájení. (stále držet reset!!!) Pak ještě drž cca 10 sekund.
3. IP na tvém PC nastav 192.168.1.2 maska 255.255.255.0
4. Zadej příkaz: tftp -i 192.168.1.6 PUT 1.bin
5. Zadej příkaz: tftp -i 192.168.1.6 PUT 2.bin
8. Zadej příkaz: tftp -i 192.168.1.6 PUT 3.bin
9. Čekej než se AP restartuje (cca 50 sekund) Nevytahovat z napájení!!
10. Zařízení by mělo mít IP 192.168.1.254 což se dá ověřit příkazem: ping 192.168.1.254 - to je pravda, po preflashovani je vsak default po restartu drzenim RESET 192.168.1.1
11. Připoj se na webové rozhraní zařízení.
12. Nahraj konfigurační soubor config-1.5.x.dat v položce Správa -- Uložení / Obnovení konfigurace.
13. Hotovo. Nyní jen nastavit jak člověk potřebuje.


Diky luzarovi za napovedu, Apcko bezi jiz 8 hodin bez problemu.

__________________

Old Post 14.02.2007 v 21:04
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luzar
Junior Member

Registrován: 12.05.2004
Příspěvků: 103

Příspěvek č. 171 

Není zač - 8h ještě nic neznamená...

Dneska jsem objednával wa2204b tak jestli bude čas, provedu pár pokusů a možná se i zmocním šroubováku či dalšího nářadí (např. kladivo)

__________________

HovNet. Suggestive name for suggestive net.

Old Post 14.02.2007 v 21:25
luzar je offline   Click Here to See the Profile for luzar   Find more posts by luzar   Click here to Send luzar a Private Message   Click Here to Email luzar   Visit luzar's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 172 

__________________

Old Post 14.02.2007 v 22:21
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luzar
Junior Member

Registrován: 12.05.2004
Příspěvků: 103

Příspěvek č. 173 

hmm stává se... nahrával si dle mého návodu nebo podle toho co upravil soooc. Už si moc nepamatuju, ale zřejmě jsem měl nějaký důvod proč jsem mezi druhým a třetím souborem provedl restart.
Teď už k oživení asi bude třeba jtag, neboť to vypadá že je poškozena bootovací část fw. Ale můžeš na to nejprve kouknout přes sériák.

Taky bacha na různé verze FW! Novější pro wrt-311 jsou prý nějakým způsobem chráněné - nezkoušel jsem. Už jsem se tady o tom zmiňoval - na funkční verzi si teď nevzpomenu.

Jinak syntaxe -i je pro windowsácké tftp jedná se o volbu binárního přenosu.

Dobrou noc.

__________________

HovNet. Suggestive name for suggestive net.

Old Post 14.02.2007 v 22:39
luzar je offline   Click Here to See the Profile for luzar   Find more posts by luzar   Click here to Send luzar a Private Message   Click Here to Email luzar   Visit luzar's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 174 

Nahraval jsem to z windowsu, doba nahrani 1 souboru - 2s, doba nahrani 2 je asi 10 s , a tretiho cca 5 s a pak se ceka.

Pouzil jsem 1.5.3 FW

Jen nevim jak to reguluje :( Nemate nekdo moznost to zkusit ?

__________________

Old Post 14.02.2007 v 22:42
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luzar
Junior Member

Registrován: 12.05.2004
Příspěvků: 103

Příspěvek č. 175 

__________________

HovNet. Suggestive name for suggestive net.

Old Post 15.02.2007 v 08:13
luzar je offline   Click Here to See the Profile for luzar   Find more posts by luzar   Click here to Send luzar a Private Message   Click Here to Email luzar   Visit luzar's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 176 

No ja pouzil poslednmi verzi 1.5.7.RC5. V navodu nebylo nic o rebootu mezi 2 a 3 casti, takze jsem nerebootoval.

Seriak zkusim, ale na jtag si asi netroufnu, je to moc prace, musel bych bastlit ten kabel.

__________________

Old Post 15.02.2007 v 09:45
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:35.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 567891011121314151617 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz